Kyperpunk M10 Toistonousu!

Suomen vaikein Mikstalinja Kyperpunk M10 sai viimein toistonousun! Kuten ensinousija Tapio Alhonsuo talvisessa haastattelussa arveli, niin kyseisen sankariteon suorittajaksi saatiin kuin saatiinkin nuori nouseva tähti Kuutti Heikkilä! Viikonlopun aikana ensimmäinen naispuolinen nousukin oli ollut enemmän kuin lähellä, mutta kuten sanonta sanoo "Not even close but cigar". Ehkä keväässä riittää vielä pakkaspäiviä. Onnistuin saamaan Kuutin messengerin päähän muutaman nopean kysymyksen pohdintaan.

Mies on kuin jännitetty jousi. Kyperpunk M10, toistonousu. Käärmerakka. @Tapio Alhonsuo

Onnittelut hienosta suorituksesta!
Kiitoksia :-)

Kävitkö reittiä työstelemässä minkä verran?
Kävin työstelemässä kolme kertaa reittiä syksyllä, josta viimeisellä rupesin ottamaan yrkkiä tositarkoituksella. Silloin se menikin jo aika lähelle, mutta jäi kuitenkin tekemättä. Kunto loppui kesken kriittisillä hetkillä.

Työstelitkö muita mikstoja, vai treenailitko sisällä spesifisti reittiä varten?
Talvella treenailin ja kiipeilin paljon hakkuhommia. Sisällä tuommoista aika sporttista settiä ja ulkona pääasiassa jäätä. Muita mikstareittejäkin kyllä tuli kiivettyä pääasiassa Korouomalla, mieleen painuvimpana nyt varmaan ”Lucky Luke (m8?)”, mutta muitakin hienoja tuli kyllä kiivettyä.

Mitä treeni reittiä varten piti sisällään?
Itse Kyberpunkkia varten en  tehnyt mitään sen kummempaa spesifistä treeniä alkukauden figure 4 simulaattorin jälkeen. Hakkukunto kuitenkin kasvoi paljon tässä kauden aikana, jonka huomasi etenkin SM-kisoissa ja siihen valmistautuessa. Hakuissa jaksaa kyllä tällä hetkellä roikkua ja paiskoa muuveja varsin näppärästi.

Onko tällä hetkellä työn alla muita projekteja?

Täytyy myöntää, että ulkona ei varsinaisesti ole nyt mitään erikoisempia projekteja, mutta lupauduin lähtemään ensi vuonna kiertämään jääkiipeilyn maailmancuppia. Siinä varmana projektia riittää kerrakseen.  Tällekin kaudelle olisi vielä tarkoituksena tehdä visiitti Sotkamoon Suentassulle, jos vain kelit sen sallivat. Jos ei, niin onhan tässä jo ehtinytkin rehata talvihommia ja boulderikauden voi aloittaa hyvillä mielin 🙂.
Ensinousijan pääministerimäiset nyrkkiklikit toistonousijalle. @Tapio Alhonsuo

Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :